Teaterdager 2007
Velkommen til Teaterdagene 2007!
 
Helgen 21. - 23. september braker det løs igjen...
 
- og Norsk Amatørteaterforbund (NATF) ønsker hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer.
Det er 12. gang på rad at Teaterdagene arrangeres på Lillehammer, og vi kan tilby hele 13 ulike kvalitetskurs av høy kunstnerisk kvalitet.
Det tilbys kurs både for de som står på scenen og for de som jobber i kulissene.
 
Spennende, morsomme og lærerike kurs som:
Pyroteknikk, Laiv, Tekst/revy & humor, Scenekamp, Skuespillerteknikk både for begynnere og viderekommende, Barneteaterledelse, Figurteater, Regi, Koreografi/Dans for teater, Stemmebruk, Teatersminke og Improvisasjon. 
Se egen kursoversikt
 
I tillegg kan vi by på Norsk Mesterskap i Teatersport™ for amatører, spennende forestilling, teateropptog, dans og underholdning på byens hyggeligste Teaterkro i Kulturhuset Banken.
 
Fra 1995 til i dag har det hvert år økt på med antall besøkende på Teaterdagene, og i dag kan Norsk Amatørteaterforbund stolt slå fast at arrangementet er blitt ett av de viktigste møtepunktene for teateramatører fra hele landet.
 
Også i år vil Bøhrre, Teaterdagenes høyeste beskytter, ta på seg det overordnede ansvaret for teaterfolkets ve og vel, og han sørger for at Lillehammer vdg. skole, Kulturhuset BankenCafé Banken og Fabrikken  blir noen av de sentrale tilholdsstedene for Teaterdagenes tre skap;
Galskap, faenskap og lidenskap.
 
La galskapen råde og dyrk lidenskapen sammen med hundrevis av andre teaterelskere. Vi ønsker gamle og nye deltakere hjertelig velkommen til inspirerende og intense Teaterdager på Lillehammer.
 
- lev, lær, lek
 
 
Med vennlig hilsen
Norsk Amatørteaterforbund
 
Spørsmål - ring: 418 50 555